Fanta – Another

Fanta Concept Development. (Another)

I vores andet projekt fik vi lov til at møde Joe Petagno som er Sr. Art Director hos Another. Her fik vi denne projektbeskrivelse

Fanta-project-another-2015

Grundlæggende skulle finde på idéer, og samarbejde bedst muligt om at udtrykke dem. Da en af Another’s største klienter er Fanta, har vores projekt omhandlet dette. Vi skulle komme med idéer til, hvordan man når ud til en bredere aldersgruppe, da Fanta’s nuværende kampagne mest henvender sig til de yngre (12-14 år).

I vores gruppe kom vi på idéen Fanta Roulette. Kort fortalt går det ud på, at når man køber en 6-pack får et spil Fanta Roulette med. Det består af 8 små dåser på 2-3 cl, hvoraf halvdelen af dem er originale Fanta smage, og de andre fire smager af noget uventet. Dåserne hører sammen 2 og 2, og man kan ikke se forskellen på dem. Man sætter sig dernæst over for hvem man nu end vil udfordre, og drikker én hver. Den ene får en original Fanta smag, og en bliver overrasket.

Her er hvad vi kom frem til:

Fanta-Roulette

IMG_9841

IMG_9887

fanta 5

Fantaroulette mockup

Læring:

Når man skal blive enig om nogle ideér i en gruppe, flyver der mange tanker rundt i luften. Vi startede med at brainstorme forskellige ideér og blev enige om at vi skulle tænke lidt mere over det. Vi stod nogle stykker og snakkede om projektet efter skole, og der kom ideen om Fanta-roulette, jeg gik hjem og skrev ideén ned og sendte det til de andre i gruppen. Dagen efter mødtes vi for at brainstorme ideén. Det var mange kreative tanker, hvilke smage skulle der være, hvordan skulle de små dåser se ud. Vi fik hurtigt fordelt opgaverne imellem os, og fik sat noget mere struktur på det.

Sådan et projekt som Fanta-Roulette har været spændende at lave fordi vi fik helt frie tøjler og måtte gerne tænke stort. Vi var så heldige at komme til et brief med Joe fra ANOTHER og Mark fra CphBusiness. Det var virkelig spændende at få lov til. Vi fik god feedback på ideén og ting vi kunne gøre bedre. Vi satte os sammen igen og mange af de ting Joe kom med skulle nu tænkes ind i ideén. Vi blev meget ivrige og nye ideér kom til, men vi måtte lige sætte bremsen i og få tingene struktureret.

Dette projekt har været rigtig spændende og alt i alt har gruppe arbejdet været super fint.